Erik van Muiswinkel en De Gruffalo kwamen buiten spelen: zondag 24 juni op Kasteel Nederhorst

Ook dit jaar vonden weer twee prachtige openluchtvoorstellingen plaats op Kasteel Nederhorst. Met een middagvoorstelling voor kinderen en sfeervol avondtheater voor volwassenen. 

Kaarten a € 7,50 (De Gruffalo) en € 17,50 (Erik van Muiswinkel) waren te koop via deze website
of via bloemenwinkel Passiflora (alleen contant).

De Gruffalo

13.30 Kindervoorstelling De Gruffalo

Deze keer trapten we in de middag om 13.30 uur af met Meneer Monster met het spannende verhaal van De Gruffalo, waarbij iedereen van 3 jaar en ouder van begin tot eind op het puntje van de stoel zal zitten.

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn rug tot op zijn kop…wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis loopt door het diepe donkere bos en wordt beslopen door een vos, een uil en een slang die niets liever willen dan hem opeten.

Gelukkig weet de muis zijn fantasie te gebruiken en bedenkt hij een list. Maar wat gebeurt er als de muis opeens wordt geconfronteerd met zijn eigen verzinsels?

Erik van Muiswinkel

20.00 uur Openlucht-show 'BUITEN SPELEN'

’s Avonds speelde Erik van Muiswinkel de speciaal voor Nederhorst gemaakte openlucht-show 'BUITEN SPELEN'.

Televisiemaker, schrijver, ex-Hoofdpiet, cricketer en drs.P-kenner, maar Van Muiswinkel is eerst en vooral een theater verslindend cabaretier.

In 2018 staat hij officieel 33 jaar op het podium, van het Vestzaktheater tot aan Carré.  Hij speelde solo, duo, trio en Scrooge, binnen en buiten, op scholen, in kerken en op pleinen, en als het zo uitkomt: een Kasteel!

Erik kwam Buitenspelen bij Kasteel Nederhorst met een eenmalige mix van sketches, liederen en  conferences. Daaronder een speciale hommage aan Heinz Polzer, Drs. P, die in 2019 honderd jaar geworden zou zijn. Erik werd begeleid door de jongste bondscoach ooit van het Nederlands pianoteam: de 26-jarige virtuoos Guus van Marwijk!